Suunta-Veikot Lukkari-Jukolassa

Suunta-Veikot sai jäsenistään kokoon joukkueen Jukolaan tälläkin kertaa ilman karsintoja. Mukana oli myös uusia suvelaisia, jopa sellaisia, jotka eivät vielä lähtiessään arvanneet sellaisiksi ryhtyvänsäkään. Mutta toisin kävi, ja kaikki osallistuneet vaikuttivat kiinnostuneilta lähtemään mukaan myös ensi vuoden Jukolaan seuran väreissä. Ja miksei edustamaan seuraa muissakin suunnistusmittelöissä tässä välissä.

Menestys kilpailussa ei välttämättä ollut tällä kertaa se merkittävin motivaatio liittyä seuran jäseneksi, sillä tähtiin ei tälläkään kerralla kurkoteltu, eikä niitä ihan tavoitettukaan. Hauskaa meillä kuitenkin oli, yhteishenki oli kohdallaan ja omat tavoitteensa pääsi meistä moni saavuttamaan, ehkä jopa ylittämäänkin. Joukkuetuloksen kohtaloksi koitui tällä kertaa keskeytys, mutta sekään ei aiheutunut yrityksen puutteesta.

Tämänkin vuoden Jukola kannustaa meitä kaikkia pitämään taas huolta kunnostamme – ehkäpä jopa kulunutta vuotta ahkerammin. Ensi vuoden Jukola juostaan ihan tässä nurkilla eli Porvoossa, joten sinne on ehdottomasti tavoitteena koota ennätysmäärä joukkueita. Lähtökohtaisesti näkisin, että meiltä osallistuu ainakin yksi Venlojen joukkue ja kolme Jukolan joukkuetta. Siinä onkin tavoitetta meille kaikille. Tämä toki edellyttää sekä vanhojen jäsenten aktivointia että uusien hankintaa, mutta nythän jäsenrekrytointimme on päässyt hyvään vauhtiin. Toivotan uudet jäsenet eli Harrin, Maijan ja Pertin lämpimästi tervetulleeksi seuran siipien suojiin.

Kiitos kaikille tähän rankaan vetoon osallistuneille! Hyvä porukka!

Suunnistusterveisin,

Puheenjohtaja

Vastaa